Enkle Gjør-det-selv-tips Alle Kan Bruke I Dag

Vi ser den samme naturen hver eneste dag i våre hus, og det er derfor så mange huseiere bestemmer seg for at det er på tide med litt ombygging. Male veggene, omorganisere møbler, og gå med ny molding – disse kan virke som enkle nok oppgaver fra starten. Men mange synes at de er skremmende. Uansett hva målene dine er, sjekk ut disse hjemmeforbedringstipsene.

Å få taket ditt til å se høyere ut enn det er, kan oppnås ved hjelp av to veldig enkle tips. Vurder å male vertikale striper på veggene, eller legge til en gulvlampe. Dette vil gjøre en optisk illusjon som får rommet til å virke større. Øynene vil naturligvis fokusere på å følge alle linjer oppover mot taket, noe som vil virke høyere som et resultat.

Hvis du har vann som lekker fra toppen av kranen, er det to måter du kan løse dette problemet på. Prøv først å stramme kjertelmutteren. Kjertelmutteren holder spindelen på kranen på plass. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å erstatte gummiforseglingen på spindelen, også kjent som O-ringen.

I stedet for å kjøpe hvite håndklær til badet ditt, velg mørkere farger eller mønstre. Hvit er en farge som plukker opp alt og trenger konstant bleking. Du kan velge å ha fingertupphåndklær og vaskekluter for å være en farge og dine faktiske badehåndklær for å være en helt annen farge. Det sparer mye trøbbel når du vasker og får badet ditt til å virke mye renere og satt sammen.

Forbedringer i hjemmet ditt vil ikke betale deg tilbake med en gang. Ikke gjør noen oppgraderinger eller forbedringer i hjemmet ditt hvis du skal flytte på mindre enn tre til fem år. Dette er nå tidsrammen det tar for å få tilbake kostnadene ved oppgraderingene du gjør.

En måte å spare penger og energi på er å kjøpe en programmerbar termostat hvis du ikke allerede har en. En programmerbar termostat lar deg spesifisere hvilken temperatur du vil at huset ditt skal være til enhver tid eller dag gjennom uken, selv når du er borte fra hjemmet.

I noen hus mangler kjellere ofte naturlig belysning. Derfor bør du sørge for at du planlegger for kunstig belysning i kjelleren din slik at det virker mer attraktivt for andre. Hvis du er heldig, kan kjelleren din ha høyere vegger som stikker ut fra bakkenivå. Hvis det er tilfelle, kan du sette inn vinduer som bruker naturlig lys.

Dagene med å ringe en rørlegger eller elektriker for mindre husholdning reparasjoner er for lengst borte, for ikke å nevne de vanvittige kostnadene. I dag er hundrevis av nettsteder dedikert til å dele How-to tips og triks, på en måte som er lett forstått av selv de mest motvillige altmuligmann. Du vil finne trinn-for-trinn retninger og mange også, inkluderer videodemonstrasjoner.

Noe som virker på overflaten for å være så enkelt kan ende opp med å bli utrolig komplisert hvis du ikke er klar over hvordan du skal håndtere en oppgave. Maleri kan bli til et mareritt; legge til flere lys kan forlate deg i mørket. Tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg å lære om oppussing, så sett dem i god bruk.

Oppussingsideer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *