Oppussing Av Hjemmet Trenger Ikke Å Være Vanskelig

Kunsten å forbedre hjemmet er så mye mer enn bare å sette inn en ny vask. Det krever mye forskning, mye hardt arbeid og nøye oppmerksomhet på detaljer for å virkelig sørge for at ting ser bra ut og at de er trygt installert. Tipsene nedenfor kan hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine til forbedring av hjemmet.

Når du skal renovere hjemmet ditt, bør du alltid holde deg nær hjemmets opprinnelige karakter. Hvis gaten din er kantet med tudorer i viktoriansk tid, og du velger å gjøre hjemmet ditt til en hyllest til moderne arkitektur med glass, vil det stikke ubehagelig ut og irritere naboene dine. Jo mer du skiller deg fra hjemmets opprinnelige struktur, desto høyere blir renoveringskostnaden og desto mindre er sjansen for å få avkastning på investeringen.

Fest en spiker som dukket delvis ut av veggdekselet med et par gipsskruer! Sett inn en gipsskrue noen centimeter over den fornærmende spikeren og en annen noen centimeter nedenfor. Dette vil trekke gips eller annet veggdekke tilbake i veggbolten, slik at du kan hamre spikeren på plass uten å flekke veggen din. Mal den synlige spikeren og skruhodene, og du er ferdig!

Hvis du ikke vil pusse opp dine gamle og forvitrede tregulv, kan du i stedet gi hjemmet ditt et hytestøtte. Kjøp litt oljebasert maling og velg noen rimelige sjablonger. Bruk sjablongene og malingen til å designe dine tregulv på nytt. Legg til noen søte design i forskjellige mønstre, for å gi hjemmet ditt et fullt utseende.

I stedet for å kjøpe hvite håndklær til badet ditt, velg mørkere farger eller mønstre. Hvit er en farge som plukker opp alt og trenger konstant bleking. Du kan velge å ha fingertupphåndklær og vaskekluter i en farge og de faktiske badehåndklærne i en helt annen farge. Det sparer mye trøbbel når du vasker og får badet til å virke mye renere og satt sammen.

Organiser hjemmet ditt ved å tappe opp garnet ditt og andre delikate håndverksmaterialer. To liters flasker som brusen kommer i er flotte for å lagre praktisk talt alt. Fjern etiketten, kutt en spalte nedover siden og sett inn nøster eller garnkuler! Trekk den løse enden gjennom toppen og sett på lokket for å feste den.

Du kan skape en designer -spa -følelse på badet ditt ved å inkorporere noen enkle ideer for hjemmedesign, for eksempel å installere lysere brytere for lysere, stearinlys i veggen, brenne duft og bruke dekorative kurver for å holde myke håndklær. Du kan velge å male veggen varme farger som beige, brun eller lysegrønn, noe som gir den et fint spa -lignende preg.

Tetningslister og trekkutløsere er bare to av valgene dine for å forhindre luftstrømmen å slippe ut rundt dørkarmene dine. Du legger trekkstoppere under døren for å unngå at luft kommer inn eller ut. Tetningsmasse kan monteres rundt en dørkarme, og de har samme funksjonalitet. De kan bli funnet i en hvilken som helst jernvarehandel.

Kunsten å forbedre hjemmet er noe som kan nytes av nesten alle, men bare de veldig seriøse vil prøve å perfeksjonere hjemmet sitt som en ekte profesjonell. Nå med mer kunnskap om forbedring av hjemmet som du kan legge til i «trikseposen», kan du lett også bli en god hjemmeforbedrer.

Oppussingsideer